Почивки в Тайланд

Вашата оценка

ТАЙЛАНД: Почивка в Патая с включени билети

Включени самолетни билети!

Маршрут:

Продължителност:

Транспорт:

Цена от:

Предлагаме Ви незабравимо пътешествие до една от най-пъстрите и екзотични страни – Тайланд. „Страната на усмивките“ ще Ви впечатли с любезността на нейните жители, традиционното си гостопри-емство, богатата си история, будистки храмове и красива природа. Патая е главният курорт на страната, донесъл на Тайланд славата на туристическа мека. Прекрасните плажове, различни видове водни развлечения: скутер, водни ски, разходки с катер, риболов, гмуркане, прочутият тайландски масаж, магазините за сувенири, картини, изделия от коприна и текстил, както и огромният избор от европейски и тайландски ресторанти, барове и дискотеки, където животът кипи до зори, го правят толкова предпочитано място.
Последният ден е посветен на столицата Банкок, където ще разгледате резиденцията на тайландските крале Гранд палас и Храма на зората, превърнали се в символи на Тайланд.

Вземете Бонус при записване до 01 септември целодневна екскурзия с обяд до Кораловия остров!

06.11.2017-пн. 1 ден София → Доха →
В 12:15 ч. полет QR 228 от София. Кацане в Доха в 17:55 ч. В 20:45 ч. полет QR 830 от Доха.

07.11.2017-вт. 2 ден → Банкок – Патая
В 06:55 ч. кацане в Банкок. Посрещане на летището и отпътуване с автобус за Патая – невероятен курорт с международно значение, наречен „перлата на Източния бряг” с много изкушения за почивка и всевъзможни водни спортове. Заради градския си статут Патая, за разлика от другите морски курорти, не забавя темпото си на живот и вечер предлага богат избор между вкусна вечеря, пазаруване и развлечения. По пътя разглеждане на “Каменния парк“ и крокодилска ферма, където ще видите редки растения, екзотични животни и ще имате възможност да наблюдавате представление с крокодили или да се разходите из парка, разположен на площ от 70 дка. Пристигане в Патая и настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

08.11.2017-ср. 3 ден Патая (закуска)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
  • По желание и с доплащане екскурзия до тропическите градини Нонг Нох – най-големият парков комлекс в Югоизточна Азия, известен с най-голямата колекция от орхидеи в Тайланд (над 670 местни вида). Включва посещение на тропическите градини, ферми за орхидеи, тайландско шоу със слонове, традиционни тайландски танци и бокс. На връщане се посещава музея на скъпоценните камъни.

09.11.2017-чт. 4 ден Патая (закуска)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
  • По желание и с доплащане целодневна екскурзия с лодка до кораловия остров Ко Лан – най-големият в архипелага на Патая с лазурно море и бял пясък. Свободно време за плаж и почивка или разнообразни водни развлечения, които се заплащат на място: банан, скутер, парашут, гмуркане и други. Включен е обяд в ресторант на плажа. Връщане с моторницата в Патая и трансфер до хотела.
  • По желание и с доплащане посещение на световноизвестното Алказар шоу с участието на 400 талантливи артисти - травестити, изключителни светлинни ефекти и невероятни костюми. Включва трансфер от и до хотела.
**Двете мероприятия могат да бъдат посетени в един и същи ден.

10.11.2017-пт. 5 ден Патая (закуска)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
  • По желание и с доплащане екскурзия до Храма на истината – „Великолепието на Рая пресъздадено на Земята“. Това е най-големият дървен храм в света, построен без нито един гвоздей, в който всеки кв. см. е покрит от резбовани дървени скулптури и орнаменти по митологични и религиозни обекти в Индия, Китай, Тайланд и Камбоджа. Той представлява източната философия, древната визия за света и древните занаяти. Неговата основна задача е да помогне на хората да разберат живота на миналите поколения, принципите на жизнения цикъл на човека, отговорността и връзката с Вселената. Строежът му е основан на идеята, че човешката раса може да достигне до такива висоти само заради философски и религиозни истини, които са в основата на неговото развитие. Включва трансфери.
  • По желание и с доплащане посещение на Макс Муай Тай – тайландски боксов мач, с включени трансфери.
**Двете мероприятия могат да бъдат посетени в един и същи ден.

11.11.2017-сб. 6 ден Патая (закуска)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
  • По желание и с доплащане екскурзия с обяд до Селището на слоновете, където ви очакват сафари в джунглата на гърба на слон около час, 20-мин. разходка до „копринената къща”, където се отглеждат буби, около 20-мин. разходка с лодка през езерото и накрая с биволска каруца до селището на слоновете. Включва трансфери.

12.11.2017-нд. 7 ден Патая (закуска)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
  • По желание и с доплащане посещение на парка Мини Сиам, в който са представени миниатюрни копия от всички велики архитектурни творения от Тайланд, Eвропа и различни страни по света.

13.11.2017-пн. 8 ден Патая (закуска)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

14.11.2017-вт. 9 ден Патая (закуска)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

15.11.2017-ср. 10 ден Патая – Банкок (закуска, вечеря)
Закуска. Освобождаване на стаите до 11:00 ч. Отпътуване от Патая за Банкок. Столицата на Тайланд Банкок е оживен, пъстър и голям град с ключово географско положение, което го е пре-върнало в икономически и мултикултурен център с 9 милиона жители, силно развита инфра-структура, над 230-годишна история, хиляди храмове на различни религии, зашеметяващи дворци, музеи, театри, оживени улици със сергии, плодове, автомобили, мотоциклети и рикши в ярки цветове. Този град е емблема на гостоприемството и ежегодно привлича милиони туристи. Разглеждане на Гранд Палас – резиденцията на кралете на Тайланд, най-красивият дворец в стра-ната, построен от Сиамската династия върху 61 хектара с множество зали: за официални приеми, коронации, банкети, погребения и др. и Храма Ват Пра Кео с най-свещеното изображение в Тайланд – „Изумруденият Буда”, изваян от един единствен кристал. Посещение на Храма Ват Арун - един от най-очарователните храмове не само заради местоположението си край река Чао Прая, но и заради архитектурата си, която няма еквивалент в Банкок. Превърнал се в една от визитките на Тайланд, Храмът на Зората се извисява на 70 м със своите заострени върхове, красиво декорирани с малки разноцветни парченца стъкло и китайски порцелан. Продължаваме към Азиатик Ривърфронт - комплекс на брега на река Чао Прая със зона от над 40 ресторанти и кафенета, развлекателна и търговска част от 1500 бутика, нощен базар и мол. Тук ще се насладите на вкусна тайландска вечеря с програма и ще имате свободно време за разходка и пазаруване. Трансфер до международното летище Суварнабхуми.

16.11.2017-чт. 11 ден Банкок → Доха → София
В 01:35 ч. полет QR 837 от Банкок, кацане в Доха в 04:45 ч.
В 06:45 ч. полет QR 227 от Доха, кацане в София в 11:05 ч.

Стандартна цена:
Цена на човек в двойна стая Цена на човек в самостоятелна стая
2499лв. 3057лв.

При записване до 01 Септември всеки получава бонус целодневна екскурзия с обяд до Кораловия остров!


Допълнителна информация
Хотел:
Jomtien Palm Beach Hotel Pattaya 4*, Superior Main Wing room

Цената включва:
• самолетни билети София – Доха – Банкок – Доха – София с включени летищни такси, чекиран багаж 30 кг (размери макс. 300 см) и ръчен багаж 7 кг;
• 8 нощувки в хотел Jomtien Palm Beach 4* в Патая;
• 8 закуски, 1 вечеря;
• трансфери летище в Банкок - хотел в Патая и обратно;
• разглеждане на Банкок с посещения на Гранд Палас, Храма на Изумрудения Буда и Храма на зората;
• посещение на Азиатик Ривърфронт с включена вечеря и програма;
• посещение на „Каменния парк“и крокодилска ферма в близост до Патая с включени входни такси;
• местен екскурзовод;
• медицинска застраховка с асистанс и покритие 15 000 щ.д.


Допълнително се заплащат:
• виза за Тайланд - 60 лв.;

Екскурзии и посещения по желание – заплащат се с доплащането:
- посещение на тропическите градини Нонг Нох – 53 лв.;
- целодневна екскурзия с обяд до Кораловия остров – 74 лв.;
- Алказар шоу – 46 лв.;
- екскурзия до Храма на истината – 56 лв.;
- посещение на „Макс Муай Тай (тайландски боксов мач) – 113 лв. ;
- екскурзия до селището на слоновете с обяд – 144 лв.;
- посещение на парка Мини Сиам – 45 лв. ;
• по желание - доплащане за пакет от 8 вечери в хотела – 376 лв.;
• лица на възраст 70-80 г. доплащат за медицинска застраховка 21 лв.;
• по желание застраховка „Отмяна на пътуване“: от 2,5% до 1,5%;
• бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи.

Записване и плащане:
• при записване: лична карта и паспорт с мин. 6 месеца валидност след датата на пътуването (след 03.08.2018) и 2 свободни страници; 2 цветни фотографии 3.5 см/ 4,5 см, данни за визовия формуляр и депозит 1000 лв.;
• остатъка до 100% - до 06.10.2017 (30 дни преди отпътуване).

Информация:
• Визов режим – за български граждани е необходима виза.
Агенцията обработва и подава документите в консулската служба без допълнителна такса.
• Медицински изисквания – не са необходими ваксинации.
• Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 12.
• Срок за уведомяване за осъществяване на пътуването – 06.10.2017.
• Авиокомпанията си запазва правото да променя полетното разписание и летищните такси.
• Видът на двойната стая, спалня или две отделни легла – не се гарантира.
• За туристи, които пътуват сами, фирмата не поема ангажимент да осигури второ лице за комби-нация, ако такова няма. Туристът се записва за настаняване в самостоятелна стая и, ако има друг турист от същия пол, който желае да се комбинира, двете лица се настаняват в двойна стая, като сумата за разликата се приспада на клиентите. Ако туристът желае да се комбинира при възмож-ност, това условие се вписва при сключване на договора.
• Застраховката „Отмяна на пътуване“ обезщетява разходи на клиента в случай на анулиране или предсрочно прекратяване на туристическото пътуване по неотложни и независещи от туриста причини. Срокът на застраховката е броят дни от датата на сключване на договора за организирано пътуване (първото плащане) до датата на приключване на пътуването. Тя не покрива стойността на визата и летищните такси.